Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Miami: victorie clară în fața Alexandrei Eala

Indian Wells
Irina Begu

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului Miami Open (WTA 1.000), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, marţi, după ce a trecut de filipineza Alexandra Eala cu scorul de 6-2, 7-5.

Begu (32 ani, 34 WTA) a avut nevoie de aproape două ore de joc (1 h 51 min) pentru a trece de jucătoarea de 17 ani, care ocupă locul 219 în lume.

Filipineza a început curajos şi a condus cu 2-0, dar Begu a revenit şi a câştigat şase ghemuri consecutive, impunându-se cu 6-2 în primul set.

În actul secund, Eala a avut 5-1, dar a ratat cinci mingi de set, Begu reuşind să întoarcă scorul şi să câştige cu 7-5, după o nouă serie de şase ghemuri.

Begu a încheiat cu 4 aşi şi 2 duble greşeli, în timp ce Eala a comis 6 duble greşeli.

Românca şi-a asigurat un cec de 30.885 de dolari şi 35 de puncte WTA, iar în turul al doilea o va înfrunta pe chinezoaica Qinwen Zheng (20 ani, 23 WTA), cap de serie numărul 23, duelul fiind o premieră în circuitul profesionist.

Alte două românce se află pe tabloul de simplu în Florida, Sorana Cîrstea, care o va întâlni în primul tur pe mexicanca Fernanda Contreras Gomez, şi Ana Bogdan, care o va înfrunta în runda inaugurală pe americanca Robin Montgomery.

Un alt duel interesant va fi cel dintre jucătoarele de origine română Bianca Andreescu (Canada) şi Emma Răducanu (Marea Britanie).

La dublu, Monica Niculescu face pereche cu poloneza Alicja Rosolska, urmând să joace în primul tur contra cuplului Kirsten Flipkens (Belgia)/Bethanie Mattek-Sands (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.