Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu se oprește în turul 2 la Australian Open

Indian Wells
Irina Begu

Jucătoarea română de tenis Irina Begu (64 WTA) nu a reușit să treacă de belgianca Elise Mertens (26 WTA), în turul secund de la Australian Open, fiind eliminată din competiție după un meci ce a durat doar o oră și 17 minute. Begu a fost eliminată și din proba feminină de dublu, informează Mediafax.

Elise Mertens, fostă semifinalistă la Melbourne, în 2018, s-a impus în fața Irinei Begu cu 6-3, 6-2, în condițiile în care nu se poate spune că a dominat jocul, în special din punct de vedere statistic.

A fost însă mai exactă în momentele cheie, mobilizându-se și valorificând 3 din cele 4 mingi de break procurate și salvând altele 2 avute de Begu.

Pentru prezența în turul secund la Australian Open, Irina Begu va fi recompensată cu 102.200 dolari și 70 de puncte WTA.

Din proba de simplu de la Australian Open au fost eliminate și Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, în timp ce Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3, iar Simona Halep va juca joi în jurul amiezei cu brazilianca Beatriz Haddad Maia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.