Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Rimes, operată de URGENȚĂ în noaptea de Revelion

Cântăreața Irina Rimes a încheiat anul 2019 pe patul de spital. Artista a fost operată după ce a făcut o hemoragie internă. Se pare că artista deja se simte mai bine și va fi externată în curând.

Citește și: Marcel Vela a EXPLODAT, în plină ședință a MAI: a CONCEDIAT pe loc un șef din Poliție

Anunțul a fost făcut de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu își mai poate onora programul de Anul Nou.

Irina Rimes a ajuns la spital înainte de Revelion. Artista și-a anunțat fanii pe Facebook despre problemele ei de sănătate.

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, le-a transmis Irina Rimes fanilor ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.