Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Tănase face noi dezvăluiri: 'Nu aș trimite nimănui imagini cu sânii mei! Dragnea îmi cunoaște secretele'

Radu Pop
Libertatea.ro
dragnea irina tanase

Irina Tănase încearcă din răsputeri să se împace cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Ea susține că Dragnea îi știe toate secretele și îl roagă să nu se mai lase influențat de alte persoane.

„Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y.

Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte”, a spus Irina Tănase pentru gândul.ro.

Vezi și: Irina Tănase, reacție după despărțirea de Liviu Dragnea: 'Îl iubesc și îl aștept acasă'

Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina. Scandalul în care politicianul şi iubita lui sunt implicați l-a făcut pe Codrin Ștefănescu să reacționeze imediat, acesta precizând că pe marginea acestui subiect sunt foarte multe știri false. Acesta spune că ceea ce se spune acum sunt ”mizerii și bârfe”.

„Suntem aici! Impreunā pentru România, impreunā in #AliantaPentruPatrie! Iar voi, membrii și simpatizanții APP, trebuie sā vā obișnuiți cu atacurile mizerabile cărora vom fi supuși! Suntem un real pericol pentru sistem, un real pericol pentru trādātori! Iar ei sunt disperați și morți de fricā pentru ceea ce urmeazā! Rugāmintea noastrā este urmātoarea: mergeți înainte cu curaj! Nu luați in seamā mizeriile, știrile false, bârfele și prostiile lor! Știm exact ce sā răspundem și cum sā gestionām fiecare bātālie! Adversarii noștri sunt slabi, speriați și lipsiți de imaginație! Iar noi, tot mai hotărâți pe zi ce trece! Iar Dumnezeu ține cu cei curajoși, hotărâți și patrioți!”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.