Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Tănase, REVOLTATĂ de dosarul de la DNA al fostului lider PSD: 'Nu înseamnă că trebuie să facem țap ispășitor din Liviu Dragnea'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Irina Tanase

Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a oferit, luni seara, la România TV, noi informații despre dosarul de la DNA a politicianului, în care este este pus sub acuzare în cazul vizitei în SUA.

"N am primit încă dosarul, dar am citit ordonanța prin care s-a început urmărirea penală. Există niște povești, beletristică. Există acolo o acuzație, că Liviu ar fi ajutat o firmă americană să câștige un contract militar.

Citește și: Directivă de ultimă oră a ministrului Lucian Bode! Și-a trimis Corpul de Control la verificări!

Este vorba despre un contract care nu s-a realizat. Această firmă a mers la Ministerul Apărării și Ministerul Economiei cu ambasadorul SUA de atunci, Hans Klemm. Nu înseamnă că trebuie să facem țap ispășitor din Liviu Dragnea.

Sunt lucruri care pot fi verificate", a spus Irina Tănase.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost citat la Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017. Dragnea este urmărit penal de procurorii DNA într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.