Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Vlah sparge gheața: Pe 16 noiembrie voi face primul pas pentru unirea opoziției. Să readucem încrederea oamenilor în propria țară

Info Tag
Irina Vlah

Fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, a declarat că pe 16 noiembrie „va face primul pas pentru unirea opoziției”. „Cei care astăzi stau pe valize trebuie să audă și să vadă argumentele pentru care ar trebui să rămână în Moldova”, a notat politiciana.

„Doar în ultimii doi ani, „timpurile bune” i-au determinat pe încă o sută de mii de oameni să părăsească Moldova. Reflectați asupra acestor cifre. În căutarea unei vieți mai bune, populația din mai multe raioane a părăsit țara. Nu are sens să ne întrebăm de ce se întâmplă aceasta - oricum înțelegem totul perfect.

Întrebarea principală și cea mai dificilă: cum să readucem încrederea oamenilor în propria lor țară? Cei care astăzi stau pe valize trebuie să audă și să vadă argumentele pentru care ar trebui să rămână în Moldova. Ce și cine va uni opoziția și va permite eliminarea unei puteri incompetente? Joi, la 16 noiembrie, voi face primul pas în această direcție”, a declarat Irina Vlah, citată de Unimedia și preluată de Rador Radio România.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a venit cu un mesaj, după ce fostul premier, Ion Chicu, a făcut un apel către toți liderii politici din țară să se reunească. „Socialiștii au pledat mereu, consecvent și responsabil, pentru unirea tuturor forțelor sănătoase în vederea obținerii alegerilor prezidențiale și parlamentare anticipate”, a comunicat formațiunea.

Fostul premier, Ion Chicu, a făcut un apel către toți „liderii partidelor și mișcărilor politice din țară, neafiliate grupării criminale PAS” să se reunească pentru „a lansa procesul de decapturare a statului”.

Anterior, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a anunțat că formațiunea pe care o conduce face apel de cooperare la partidele de opoziție „pregătite să apere dreptul moldovenilor de a alege liber”. „Mașinăria PAS, de fraudare a alegerilor și de manipulare a opiniei publice, devine tot mai agresivă și mai nesimțită. Să fie clar. În aceste alegeri putem miza numai pe noi”, a scris Filat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.