Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irlanda are în plan relaxarea restricţiilor la fiecare 2-4 săptămâni

Operation World
Irlanda

Foaia de parcurs pentru relaxarea graduală a restricţiilor impuse pentru a împiedica propagarea epidemiei de COVID-19 în Irlanda va clarifica modul în care vor fi făcute schimbările la fiecare două-patru săptămâni, dar guvernul va interveni dacă lucrurile vor merge prost, a declarat joi premierul irlandez Leo Varadkar, citat de Reuters.

Varadkar a enumerat cinci criterii care vor trebui luate în considerare înaintea fiecărei schimbări: progresul bolii, capacitatea asistenţei medicale şi rezilienţa, capacitatea de testare şi urmărire a contactelor, capacitatea de a proteja grupele de risc, riscul morbidităţii secundare şi al mortalităţii din cauza restricţiilor în sine, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

"Relaxarea restricţiilor actuale va fi lentă şi se va face gradual. Ridicarea acestora nu va reflecta în mod necesar ritmul în care au fost instituite", a declarat premierul irlandez în parlament, adăugând că planul urmează să fie finalizat vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.