Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irlanda de Nord U21 a remizat cu România U21, 0-0, în preliminariile pentru EURO 2021: tricolorii mici au jucat în 10 oameni din minutul 79

FRF
u21 romania fotbal

Partida Irlanda de Nord U21 - România U21 din runda a cincea din grupa 8 de calificare la EURO 2021 s-a încheiat 0-0, după ce echipa pregătită de Mirel Rădoi a rămas în 10 oameni, în minutul 79, atunci când Chindriș a primit al doilea galben și a fost eliminat, anunță MEDIAFAX.

Tricolorii mici au început meciul în atac, dar nu au reușit să își creeze ocazii de a marca. În minutul 34, Balmer a primit cartonașul galben, după ce l-a faultat pe Mihăilă. Patru minute mai târziu Dennis Man a șutat de la aproximativ 25 de metri, dar mingea trimisă de jucătorul vicecampioanei României a trecut pe lângă poartă.

Citește și: Teodorovici îi cere demisia lui Cîțu de la ministerul de Finanțe:’A sabotat cursul de schimb’

În minutul 41, naționala lui Rădoi a ratat o ocazie uriașă de a deschide scorul pe stadionul irlandezilor. Petre i-a pasat lui Mihăilă, dar mingea a trecut peste poartă.

În minutul 45+1, Ricardo Grigore a primit și el un cartonaș galben, după ce a lovit cu palma un jucător în timpul unui duel pentru minge.

Prima repriză din Irlanda de Nord U21 - România U21 s-a încheiat fără modificări pe tabela de marcaj, 0-0.

România a început a doua repriză cu o ocazie imensă. În minutul 50, Petre a trimis peste poartă din 8 metri. 9 minute mai târziu, Irlanda de Nord a fost aproape de gol. Mccann a trimis însă pe lângă poartă. În minutul 77, tricolori au ratat o nouă ocazie de a puncta în poarta adversarilor. Man a șutat de la aproximativ 20 de metri, dar mingea trimisă de el a fost respinsă în corner de portarul advers. Două minute mai târziu, tricolorii au rămas în 10 oameni. Chindriș a primit al doilea galben și a fost eliminat.

Pe final de meci, Petre a ratat o nouă ocazie de gol, tricolorii mici și-au pus mâinile în cap, iar partida s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

Echipele de start:

Irlanda de Nord U21 (5-4-1): 1. Gartside – 11. Gordon, 5. Marron, 2. Toal, 4. Balmer, 3. Burns – 18. Mccann, 6. Dunwoody, 7. Mccalmont, 8. Boyd Munce – 9. Parkhouse.

Rezerve: 1. Hughes – 10. Galbraith, 13. Scott, 14. Thompson, 16. Palmer, 17. Gallagher, 19. O’Neill, 20. Robinson

Antrenor: Ian Baraclough

România U21 (4-3-3): 1.Vlad – 19. Vlădoiu, 4. Pașcanu, 15. Chindriș, 6. Grigore – 14. Oaidă, 21. Marin, 10. Moruțan – 8. Man, 11. Petre, 7. Mihăilă

Rezerve: 12. Aioani – 3. Șut, 5. Itu, 9. Ganea, 13. Ciobotariu, 16. Merloi, 17. Olaru, 18. Rațiu, 20. Ciobanu

Antrenor: Mirel Rădoi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.