Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironia sorții - Supraviețuitor al atacului de la Las Vegas, ucis în atentatul din California! Apelul disperat al mamei tănârului de 27 de ani

www.wlky.com
poliție SUA

Un bărbat care a supraviețuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, se numără printre persoanele ucise în antenatul produs miercuri într-un bar din Thousand Oaks, California, informează postul BBC News, conform Mediafax.

Telemachus Orfanos, 27 de ani, se numără printre cele 12 persoane care și-au pierdut viața după ce un individ a deschis focul în incinta unui bar din Thousand Oaks. Tânărul a supraviețuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, soldat cu 58 de morți și sute de morți.

"Este în mod particular ironic că, după ce a supraviețuit celui mai grav atac armat din istoria modernă, a fost ucis în orașul său natal", a declarat tatăl său pentru publicația Ventura Country Star.

ALERTĂ în București: O piață a fost EVACUATĂ, din cauza unei substanțe NECUNOSCUTE

"Nu vreau rugăciuni, nu vreau gânduri, vreau măsuri de control a armelor de foc", a afirmat mama sa.

Cel puțin 12 persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au murit în urma atacului armat comis în barul Borderline Bar and Grill . Autoritățile au informat că suspectul a fost găsit mort înauntru.

Potrivit poliției, autorul atacului din California este un fost pușcaș marin despre care se crede că suferea de tulburare de stres post-traumatic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.