Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie maximă a președintelui Kenyei la adresa Franței – Cât de francezi sunt jucătorii naționalei cocoșului galic (Foto)

Twitter
William Ruto

Franța își linge rănile, după înfrângerea suferită, duminică, pe arena „Lusail“ în fața Argentinei. Chiar dacă aceasta a fost a doua calificare succesivă pentru reprezentativa Hexagonului într-o finală mondială, nimeni nu prea a savurat această performanță uriașă, venită în contextul absenței unui număr mare de titulari, precum Pogba, Benzema și Kante.

Așadar, francezii, mai degrabă, suferă după CM 2022 și tocmai și-au pierdut și golgheterul, care și-a anunțat retragerea de la națională, așa cum Adevărul a scris aici. Iar sare pe rana francezilor a pus acum președintele Kenyei, William Ruto (55 de ani).

După finala de la Doha, Ruto a avut o postare explozivă pe Twitter: „Felicitări Argentinei pentru câștigarea Mondialului. Echipa mea africană la Cupa Mondială (n.r. – aluzie la naționala Franței) a jucat un meci superb. Per ansamblu, un joc minunat“.

La această postare, Ruto a atașat o fotografie cu 15 internaționali francezi, implicați la CM 2022, iar în dreptul fiecărui fotbalist apare steagul țării africane de unde provine jucătorul respectiv, care acum evoluează pentru Franța!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.