Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironii ACIDE la adresa lui Klaus Iohannis: 'Zece ore face șeful statului pentru acest moft. Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare'

presidency.ro
Klaus Iohannis

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre deplasările pe care președintele Klaus Iohannis le face la Sibiu în fiecare sfârșit de săptămână.

”La ce țară există, nu ar fi fost absolut nicio problemă să brăzdăm locurile astea cu autostrăzi. Asta spunem când ne gândim la șeful statului care, neavând cale ferată... Ce rușine și pentru el, acolo, pe unde se duce la marile consilii și conferințe internaționale, el vine dintr-un oraș care nici măcar nu este pe calea ferată. O fi fost Sibiul Capitală Culturală Europeană, dar ei n-au gară. În Sibiu sunt trei linii în gară. Gara lor este sub cea din Copșa. Trebuie să ieși până acolo ca să intri pe linia principală. (...) Aceasta este țara cu care se mândrește domnul profesor care luptă împotriva corupției. Dar el n-a făcut nimic. L-ați văzut vreodată smulgându-și cămașa de pe dânsul pe undeva, spunând «mă apuc eu să construiesc»”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

Scandalul ia amploare! Intimitatea utilizatorilor, încălcată: Facebook știe pe cine ai sunat și cui i-ai dat SMS-uri în ultimii ani

”Toți ticăloșii ăștia, toți bandiții, toți escrocii ăștia nu fac altceva decât stau în trafic să se ducă în fiecare weekend până la munte. Este un calvar. Zece ore face șeful statului pentru acest moft. El n-a petrecut niciun weekend în București de când este șef. Ei bine, moftul lui de a se duce până la Sibiu să-și răsfețe soția, să respire aerul provincial, să-și mai viziteze casele îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină, răsfoiește niște reviste din alea germane? Eu nu-l văd uitându-se pe fereastră să fie interesat să vadă ce se întâmple pe acolo. Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare. Astea sunt începuturile lui de weekend”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.