Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironiile lui Tudorel Toader la adresa semnatarilor moțiunii: La ce a recurs ca să îi taxeze pe cei de la PNL și USR - VIDEO

Marți, în Camera Deputaților se dezbate moțiunea simplă la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader. Moțiunea simplă este intitulată „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)”, iar votul va fi dat în ședința de plen de miercuri.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, în momentul dezbaterii moțiunii la adresa sa, în Camera Deputaților, că semnatarii documentului, parlamentarii de la PNL și USR, au făcut referire la perioada sovietică. În plus, le-a amintit că pentru a-l evalua, ar trebui să aibă aceleași calități și nivel ca el.

Citește și: Tudor Chirilă explodează la trei ani de la Colectiv: ‘Politicieni sau funcționari publici.. n-au făcut nimic..’

”Am observat că a încercat să facă o evaluare pe modelul pe care l-am făcut eu, în 20 de puncte, chiar dacă unele au tot fost repetate. A făcut referire de cel puţin trei ori la sistemul sovietic, din diferite perspective. Spune de nota 4. Nu au spus care a fost şi sistemul de referinţă. Repetând de trei ori sistemul sovietic, după acesta grila de notare este de la 1 la 5. Mai este un principiu care spune că cel care te evaluează trebuie să fie cel puţin egal în grad profesional cu tine şi eu ştiu că domnul deputat ştie conţinutul, proprietatatea afirmaţiilor făcute. Azi înțeleg cât de importantă este protecția, liberatatea de exprimare a opiniilor politice, care îți permite să spui orice, oricând. Presupun că știți că Guvernul nu se poate substitui legiuitorului câtă vreme e o procedură în curs. Nu aveam cum să facem noi legile justiției. Guvenrul nu poate da Ordonanță ceea ce se dezbate în Parlament.”, a declarat Tudorel Toader.

Citește și: Rovana Plumb, mesaj important după criticile Corinei Crețu:’România a primit până în prezent…’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.