Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Isabelle Gullden a refuzat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti şi va juca din vară la Brest

agerpres
Isabelle Gullden

CSM Bucureşti a anunţat, joi, că Isabelle Gullden, coordonatorul de joc al echipei bucureştene de handbal, a refuzat prelungirea contractului şi va juca din vară la Brest Bretagne, în Franţa.

“În sezonul următor, Bella nu ne va mai încânta cu pasele ei de geniu în Sala Polivalentă. După 3 ani petrecuţi la campioana României, Gullden a optat pentru un transfer la echipa din prima ligă franceză, Brest Bretagne. Titlul de campioană a Europei, obţinut de CSM Bucureşti în 2016, se leagă şi de performanţa incredibilă a sportivei, care a înscris 15 goluri în finala mare, împotriva formaţiei Gyor, încheiată după aruncările de la 7 metri. Bella are un palmares bogat în România: câştigătoare a Ligii Campionilor în 2016 şi golgheterul competiţiei, de 2 ori campioană a României, de 2 ori câştigătoare a Cupei României şi de 2 ori câştigătoare a Supercupei României. Acestor performanţe li se vor adăuga şi titlurile înregistrate la finalul acestui sezon”, se arată pe site-ul CSM Bucureşti, conform News.ro.

Isabelle Gullden a declarat că vrea să încheie sezonul cu un trofeu şi le-a mulţumit românilor pentru ospitalitate. „Am avut 3 ani extraordinari la CSM Bucureşti. Iubesc acest club şi colegele cu care am jucat. Toată lumea a fost alături de mine şi m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câştiga Liga Campionilor şi vreau să închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu! Vreau să le mulţumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteţi extraordinari! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România pentru bunătate şi ospitalitate. Pe curând!”, a spus Gullden.

La finalul sezonului, CSM Bucureşti se va despărţi şi de antrenorul cu portarii, Linus Persson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.