Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Isabelle Gullden de la CSM Bucureşti, desemnată cea mai bună jucătoare a lunii mai de către EHF

agerpres
Isabelle Gullden

Handbalista suedeză Isabelle Gullden, de la CSM București, a fost desemnată cea mai bună jucătoare lunii mai de către Federația Europeană de Handbal (EHF), după ce a condus-o pe campioana României la câștigarea Ligii Campionilor.

Isabelle Gullden, care a fost golghetera Ligii Campionilor EHF în acest sezon, a fost urmată în clasamentul celor mai bune jucătoare ale lunii mai de coechipiera sa din poarta lui CSM, croata Jelena Grubisic. Isabelle Gullden a obținut această distincție și în luna aprilie, ea devenind prima handbalistă desemnată de două ori cea mai bună jucătoare a unei luni. Deși a avut evoluții de excepție la turneul Final Four al Ligii Campionilor, mai ales în finala cu Gyor, suedeza a mărturisit că nu se aștepta să primească din nou această distincție.

"Din nou? O, Doamne, asta e atât de extraordinar! Evident că sunt fericită după ce noi am câștigat Liga Campionilor, iar această distincție mă face și ea cu adevărat mândră. Când noi am câștigat Liga Campionilor a fost un vis care s-a împlinit, iar acum asta! Pur și simplu mă plimb zâmbind și sunt atât de fericită", a reacționat Gullden când a fost contactată de EHF. Cel mai bun handbalist al lunii mai a fost desemnat islandezul Aron Palmarsson, care a pierdut cu echipa maghiară MVM Veszprem finala Ligii Campionilor, în fața polonezilor de la KS Vive Tauron Kielce. Palmarsson obține în premieră această distincție, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.