Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Isabelle Huppert nu va fi prezentă la Berlinală, unde i se decernează Ursul de Aur onorific: a fost confimată cu Covid-19

ziarulmetropolis.ro
Isabelle Huppert

Actriţa franceză Isabelle Huppert, căreia urma să i se decerneze marţi Ursul de Aur onorific pentru întreaga carieră în cadrul Festivalului de film de la Berlin, nu poate ajunge în capitala Germaniei întrucât a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2, au anunţat luni seară organizatorii, potrivit AFP, informează Agerpres.

Actriţa ''a fost testată pozitiv (luni) cu coronavirus la Paris şi nu va putea aşadar asista la Festivalul internaţional de film'', a cărui secţiune competiţională se încheie miercuri, potrivit unui comunicat.

''Având în vedere că Isabelle Huppert nu se simte bolnavă şi doreşte să susţină festivalul, am decis să menţinem ceremonia de premiere. Întrucât ea nu poate fi prezentă, îi vom transmite dragostea şi admiraţia noastră către domiciliul ei din Paris. Aşteptăm cu nerăbdare să o primim la Berlin cu altă ocazie'', au precizat directorii Berlinalei, Mariette Rissenbeek şi Carlo Chatrian, într-un comunicat publicat pe site-ului oficial al festivalului.

Ceremonia de decernarea a Ursului de Aur onorific va avea loc pe 15 februarie, la ora 21:45, la Berlinale Palast, aşa cum era prevăzut. Isabelle Huppert se va alătura printr-o transmisiune în direct din Paris pentru a asista la ceremonie şi a se adresa publicului.

Pelicula ''A propos de Joan'' (''About Joan'', în regia lui Laurent Lariviere), în care Huppert joacă rolul principal, va fi proiectată în cadrul Berlinale Special Gala, după ceremonia de premiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.