Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISIS a luat 700 de ostatici în zona din Siria controlată de forţele susţinute de USA. Vor executa 10 persoane pe zi, afirmă Vladimir Putin

Vladimir Putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, susţine că ISIS a luat 700 de ostatici în zona din Siria controlată de forţele susţinute de USA şi că gruparea teroristă a executat pe unii dintre ei şi a promis că urmează restul, scrie Reuters.

Vorbind în oraşul rus Soci, Putin a declarat că printre ostatici se numără şi câţiva cetăţeni americani şi europeni, adăugând că Statul Islamic îşi extinde controlul în teritoriu pe partea stângă a râului Eufrat, controlată de SUA şi de forţele susţinute de americani. Putin nu a specificat care sunt cererile teroriştilor.

„Ne-au transmis ultimatumuri şi cereri specifice şi au avertizat că, dacă aceste ultimatumuri nu sunt respectate, vor executa câte zece persoane pe zi”, a declarat Putin.

Agenţia TASS a informat miercuri că militanţii ISIS au luat în jur de 700 de ostatici în provincia Deir-al Zor din Siria după ce au atacat o tabără de refugiaţi într-o zonă controlată de forţele susţinute de SUA pe 13 octombrie. TASS a precizat că teroriştii au răpit în jur de 130 de familii şi le-au transportat în oraşul Hajin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.