Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Islamiştii sunt asediaţi in ultimele cartiere din Alep. Lupte violente în regiunea Hama. FOTO/VIDEO

Fortele pro-guvernamentale siriene au inregistrat o victorie uriasa in sudul orasului Alep, dupa ce au reusit sa elibereze in totalitate cartierul Al-Ramouseh pe care il luasera cu asalt miercuri dimineaţă.

Citeşte şi: Turcia a preluat controlul în 4 localități din Siria

Citeşte şi: O nouă întrevedere între Kerry și Lavrov. Vor ajunge la un consens în privința Siriei?

Soldatii din Fortele Speciale Cheetah in coordonare cu cei din Hezbollah , Harakat Al Nujaba ( grup paramilitar irakian ) , militiile palestiniene Liwa Al Quds si Fortele de Aparare Nationala au eliberat in totalitate cartierul Al-Ramouseh dupa ce au capturat mai multe edificii si i-au impins pe islamiştii din Opozitia Siriana mult de pe linia frontului.

Cu cartierul Al-Ramouseh sub controlul lor , fortele pro-guvernamentale au redeschis drumul Ramouseh care este o ruta de aprovizionare vitala pentru cartierele din vestul orasului Alep si au marit de asemenea zona tampon in jurul bazei de artilerie Ramouseh , spargerea incercuirii devenind astfel misiune imposibila pentru teroristii islamisti si jihadisti .

Citeşte şi: Opoziția siriană propune un armistițiu și plecarea lui Al-Assad de la putere

Joi, trupele fidele regimului Al-Assad au continuat contra-ofensiva in fata trupelor ISIS din nordul provinciei Hama si au reusit dupa lupte grele sa recucereasca mai multe localitati. Soldaţii sirieniîşi indreapta atentia catre localitatea Taybat Al-Imam care are o importanta strategica mare , fiind considerata poarta catre orasul Hama dar si catre orasul Souran . In timp ce fortele pro-guvernamentale avansau , jihadistii din gruparea Jund Al Aqsa au decapitat inca un soldat sirian pe care il capturasera zilele trecute

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.