Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISMB cere Prefectului București convocarea Comitetul pentru Situații de Urgență pentru a hotărî scenariul de funcționare al unităților de învățământ

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

ISMB cere Prefectului să convoace luni Comitetul pentru Situații de Urgență pentru a hotărî scenariul de funcționare al unităților de învățământ pentru următoarele 14 zile. ISMB anunță că rata de incidență la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la mia de locuitori, anunță MEDIAFAX.

„În urma discuțiilor cu reprezentanții DSPMB, la data de 30 octombrie 2020, rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la 1000 de locuitori. Având in vedere situația epidemiologică actuală, ISMB a propus Instituției Prefectului Municipiului București convocarea Comitetului pentru Situații de Urgență, luni 02 noiembrie 2020”, anunță Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Citește și: Alexandru Rafila, după explozia cazurilor de coronavirus: În maxim o lună s-ar putea dubla! Mortalitatea s-ar tripla, ca în Cehia

Sursa citată amintește că în temeiul Ordinului comun MEC-MS nr. 5487/1494/31.08.2020 si în funcție de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situații de Urgență va hotărî scenariul de funcționare al unităților de învățământ pentru următoarele 14 zile.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București a introdus pe 19 octombrie mai multe restricții, printre care și trecerea unităților de învățământ la Scenariul rosu, respectiv cursuri exclusiv online în toate unitățile de învățământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.