Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul a descoperit toate tunelurile folosite de membrii grupării Hezbollah pentru a trece granița din Liban

Jonathanics
gaza rachete explozii israel

Israelul a descoperit toate tunelurile folosite de membrii grupării Hezbollah pentru a trece granița din Liban, iar acum plănuiește să își ducă la capăt operațiunile privind distrugerea acestora, a informat duminică un purtător de cuvânt al forțelor armate, relatează site-ul postului France 24, scrie Mediafax.

"Am găsit un nou tunel pe care Hezbollah îl folosește pentru a trece din Liban în Israel", a declarat locotenent-colonelul Jonathan Conricus pentru reporteri.

"Potrivit serviciilor noastre de informații și descoperirilor noastre privind această situație, nu mai există niciun tunel pentru a trece din Liban în Israel", a adăugat acesta.

Ultimul tunel, descoperit sâmbătă, începea de la localitatea libaneză Ramhey, care se află la aproxmativ 800 de metri de Israel, a mai adăugat Armata. Acesta era contruit la 55 de metri sub pământ.

Citește și: Un nou deces înregistrat după explozia de PROPORȚII de la Paris - Trupul unei femei a fost găsit sub dărmâmături

Conricus a informat că acesta va fi distrus în viitoarele zile.

"Ne-am îndeplinit scopul (de a expune și distruge toate tunelurile din Liban) pe care l-am setat de la început", a mai declarat Conricus.

Forțele de securitate israeliene au lansat în luna decembrie operațiunea Scutul Nordului care are drept obiectiv să distrugă tunelurile clandestine spre Israel săpate de militanții organizației islamiste Hezbollah din Liban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.