Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou deces înregistrat după explozia de PROPORȚII de la Paris - Trupul unei femei a fost găsit sub dărmâmături

explozie paris

Bilanţul exploziei care a avut loc sâmbătă într-un cartier central din Paris a crescut la patru morţi, după ce trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit duminică printre dărâmăturile blocului puternic avariat, a anunţat Parchetul Parisului, informează AFP şi dpa, relateaza Agerpres

În dimineaţa zilei de duminică, pompierii şi Parchetul au anunţat dispariţia unei tinere femei care continua să fie căutată de echipele de salvare. Trupul neînsufleţit găsit sub dărâmături ar putea fi al acestei persoane date dispărute, chiar dacă este încă necesar să fie confirmat acest lucru, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Citeste si Sef din Poliția Locală, prins băut la volan. Anterior ar fi provocat un accident

Femeia căutată "locuia într-un apartament situat deasupra punctului central al exploziei şi s-ar putea afla sub dărâmături", a declarat puţin mai devreme duminică un purtător de cuvânt al pompierilor.

Sâmbătă dimineaţa, o violentă explozie, probabil cauzată de o scurgere de gaz, a provocat moartea mai multor persoane, dintre care doi pompieri şi o turistă spaniolă. De asemenea, în jur de 50 de persoane au fost rănite, dintre care zece grav.

Explozia s-a produs într-un imobil în care se află o brutărie şi un restaurant la parter şi unde pompierii interveniseră pentru o scurgere de gaze în arondismentul IX din Paris. Aproximativ 150 de locuitori ai cartierului au fost evacuaţi şi au fost relocaţi provizoriu.

Pompierii din Paris au lansat o chetă pentru susţinerea familiilor celor doi pompieri ucişi în explozie. Duminică la prânz, erau deja strânşi 12.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.