Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul îi cere lui Joe Biden o 'coaliție mondială' împotriva Iranului

israel iran israel

Premierul interimar al Israelului, Yair Lapid, a afirmat, cu ocazia întâlnirii cu preşedintele SUA, Joseph Biden, că este necesară o nouă arhitectură de securitate şi comercială în Orientul Mijlociu şi formarea unei coaliţii mondiale pentru contracararea ameninţărilor militare generate de Iran.

"Vom discuta despre construirea unei noi arhitecturi de securitate şi economică împreună cu naţiunile din Orientul Mijlociu, în continuarea Acordurilor Abraham şi a realizărilor obţinute la Summitul Negev", a declarat Yair Lapid, cu ocazia întrevederii cu preşedintele Biden.

"Vom discuta şi despre înnoirea puternicei coaliţii globale care va opri programul nuclear iranian. Există o relaţie istorică între SUA şi Israel, care exprimă legăturile continue dintre ţările noastre. Avem angajamente faţă de valori comune precum democraţia, libertatea, dreptul poporului evreu de a avea un stat propriu", a precizat Yair Lapid, citat de cotidianul The Times of Israel.

"Sunt fericit să vă văd, domnule preşedinte. Este o bucurie să văd din nou un bun prieten. Relaţia dumneavoastră cu Israelul a fost întotdeauna personală", a subliniat Yair Lapid, adresându-i-se preşedintelui Biden.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.