Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul intenţionează să ofere ajutoare financiare pentru angajaţii din sectorul turismului, grav afectat de pandemie

The Jerusalem Post
Naftali Bennett

Israelul intenţionează să ofere ajutoare financiare angajaţilor din sectorul turismului, grav afectat de pandemie, pentru reconversie profesională, a anunţat biroul premierului Naftali Bennett, citat joi de dpa.

Fiecare angajat ar putea primi echivalentul a circa 9.600 de dolari pentru a dobândi noi calificări în sector sau în altă industrie, conform acestui proiect, care încă nu a fost aprobat de cabinet.

Oferta vine după un val de plângeri din partea industriei turismului în urma deciziei guvernului de la sfârşitul lui noiembrie de a închide din nou graniţele Israelului din cauza "variantei Omicron".

Înainte de pandemie, turismul era un vector economic important în ţara mediteraneană. Potrivit cifrelor oficiale, un total de 4,6 milioane de turişti străini au călătorit în Israel în 2019, potrivit Agerpres.ro.

Primele cazuri de infectare cu Omicron au fost depistate în Israel la sfârşitul lunii noiembrie. În prezent numărul contaminărilor cu coronavirus este relativ scăzut în această ţară, dar experţii avertizează că Israelul ar putea fi lovit în scurt timp de un nou val.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.