Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul lovește în toate direcțiile: avioane trimise să atace infrastructura militară şi bateriile de lansatoare de rachete ale Siriei

gandul.ro
avioane lupta

Armata israeliană a declarat că avioanele sale au lovit miercuri dimineață infrastructura armatei siriene și lansatoare de mortiere, în ceea ce a descris a fi un răspuns la lansările de rachete dinspre Siria spre Israel, informează Rador Radio România.

Forţele israeliene (IDF) au declarat că au identificat marţi noaptea două lansări de rachete din Siria, rachete care au aterizat pe teren deschis și că au răspuns cu focuri de artilerie cu ţintă sursele lansărilor. Într-un alt comunicat, armata israeliană a declarat că avioanele sale de vânătoare "au lovit infrastructura militară și lansatoarele de mortiere aparținând armatei siriene". IDF nu a oferit detalii suplimentare şi nu a existat niciun comentariu imediat din partea Siriei.

În ultimele zile, Israelul a făcut schimb de focuri cu gruparea islamistă Hezbollah din Liban și cu militanții din Siria, în timp ce luptă cu militanții islamiști ai Hamas în Fâșia Gaza, după ce aceştia au lansat un atac mortal în Israel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.