Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISTERIE 290 de incidente legate de Pokemon Go într-o singură țară

youtube.com
pokemon go

Poliția britanică a înregistrat 290 de incidente legate de jocul Pokemon Go în Anglia și Țara Galilor de la data lansării acestei aplicații în Regatul Unit, a informat BBC, semnalează EFE.

Dintre cele 29 de unități de poliție care au furnizat astfel de date, poliția din comitatul Lancashire (nord-vestul Angliei) a semnalat 39 de incidente, cel mai mare număr.

Citește și: Dedesubturile numirii Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant la Cotroceni! Fosta prezentatoare tv a ajuns la Klaus Iohannis prin…

În comitatul Surrey, poliția a trebuit să aplaneze un conflict în care erau implicate 30 de persoane din cauza acestui joc.

Agenți din nordul Țării Galilor au descoperit un bărbat cu dificultăți de învățare care invitase copii la el acasă sub pretextul că avea "foarte mulți" pokemoni.

Citește și: Care sunt cele 3 variante de ministru de interne

Poliția din Manchester și cea din Londra au apreciat că această aplicație a fost utilizată de hoți pentru a distrage atenția victimelor înainte de a le fura telefonul mobil.

British Transport Police a înregistrat două cazuri în care mai mulți minori au traversat calea ferată în timp ce vânau pokemoni, informează agerpres.ro.

Citește și: Chiar în orașul lui Klaus Iohannis, cu mulți oameni lângă el: Un taximetrist se masturbează în mașină / VIDEO

S-au înregistrat și episoade în care unii șoferi au fost opriți pentru că vânau pokemoni în timp ce se aflau la volan.

Un purtător de cuvânt al poliției a recomandat, într-o declarație pentru BBC, "evitarea localizărilor potențial periculoase", din cauza cărora persoanele ar putea suferi leziuni sau ar putea fi victime ale unei infracțiuni. El a recomandat, printre altele, evitarea structurilor aflate în ruină, a locurilor în care se află acumulări de apă și a zonelor lipsite de lumină.

Citește și: Fiica Andreei Esca se iubește cu băiatul adoptiv al Antoniei și al lui Alex Velea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.