Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISTERIE Cristian Pomohaci, fostul preot acuzat de pedofilie, a înnebunit o sală de oameni / VIDEO

www.realitatea.net
Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci a făcut spectacol peste Prut în Basarabia. Preotul acuzat de pedofilie a fost surprins în mai multe imagini incendiare. Acesta a susţinut un spectacol în Chişinău şi a ridicat sala în picioare, cu ocazia prestaţiei sale, conform spynews.ro.

Citește și: RUŞINOS! Unde a dus revoluţia fiscală: Oamenii trebuie să vină cu bani de-acasă

Cristian Pomohaci a participat la un eveniment foarte iubit de români în Chişinău, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Spectacolul la care a luat parte acesta se numeşte „La fraţi nu se pun hotare”. Alături de acesta au mai fost şi încă 30 de artişti care i-au încântat pe admiratori. Fostul preot a cântat cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Chiar dacă este acuzat că a întreţinut relaţii intime cu minori, acesta a fost aplaudat de români pentru prestaţia pe care a avut-o pe scenă.

Citește și: Haos în primăriile din România în urma noilor măsuri fiscale: Ce sumă uriașă a pierdut Primăria Capitalei

Evident, oamenii nu s-au dat la o parte şi i-au transmis fostului preot foarte multe mesaje de apreciere: „Doamne ajută!”, „Felicitări, Părinte!”, „Vă iubim, părinte! Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, sunt o parte din mesajele pe care acesta le-a primit.

Citeşte şi: Tudorel Toader, dat de gol de un europarlamentar: 'Se cere la întâlniri cu ușile închise'

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți tineri că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.