Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader, dat de gol de un europarlamentar: 'Se cere la întâlniri cu ușile închise'

Inquam Photos / Octav Ganea
Tudorel Toader

Deputatul european Siegfried Mureşan critică faptul că deşi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află încă de luni la Strasbourg, în perspectiva dezbaterii pe tema influenţei reformelor din Justiţiei asupra statului de drept, programul oficial al acestuia nu este cunoscut, el apreciind că ministrul vrea întâlniri cu uşile închise pentru a convinge că legile Justiţiei sunt bune, însă va eşua.

"Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află încă de ieri la Strasbourg în contextul în care Parlamentul European dezbate mâine, în plen, situaţia justiţiei din România ca urmare a încercărilor PSD şi ALDE de a slăbi sistemul judiciar. Cu toate acestea, nu ştim nimic oficial despre programul ministrului Tudorel Toader de la Strasbourg. Un ministru are datoria să informeze cetăţenii cu privire la activităţile sale, nu să se ascundă", remarcă Siegfried Mureşan, concluzia sa fiind că "Ministrul Justiţiei se cere la întâlniri cu uşile închise pentru a convinge Europa că Legile justiţiei sunt bune", dar că "va eşua".

Citește și: RUŞINOS! Unde a dus revoluţia fiscală: Oamenii trebuie să vină cu bani de-acasă

Siegfried Mureşan remarcă faptul că această atitudine este în acord cu practica PSD - ALDE de până acum, dart că încercările de a slăbi justiţia nu vor trece neobservate.

"Această atitudine a guvernării în miez de noapte şi după uşi închise este în total acord cu practica PSD - ALDE de până acum. Europa este în alertă şi încercările PSD - ALDE de a slăbi justiţia nu vor trece neobservate. Tudorel Toader nu va putea convinge niciun oficial european că modificările PSD - ALDE sunt bune şi că zecile de mii de oameni care au protestat în stradă împotriva lor greşesc”, consideră Mureşan.

Citește și: Haos în primăriile din România în urma noilor măsuri fiscale: Ce sumă uriașă a pierdut Primăria Capitalei .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.