Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Istoria sloturilor video [P]

Liberty Bell
sloturi video

În prezent, sloturile video beneficiază de mai multă popularitate ca niciodată. Există o mulțime de cazinouri fizice dar mai ales online, care oferă acces la câteva mii de sloturi video, unul mai interesant ca altul.

De asemenea, clasicele aparate pot fi întâlnite foarte ușor în multe dintre localitățile din România, iar fiecare aparat are o mulțime de sloturi video pe care le poți încerca.

Cu toate acestea, au fost oare sloturile video la fel de populare dintotdeauna?

Dacă tocmai ai citit o recenzie a cazinoului Betano și ai aflat că are în ofertă o mulțime de sloturi online, cel mai probabil că a apărut interesul de a descoperi istoria sloturilor video. Avem o veste bună: ți-o prezentăm în rândurile următoare!

Istoria sloturilor video

Este ușor de înțeles că sloturile video, la fel precum majoritatea lucrurilor, au evoluat foarte mult de-a lungul timpului. Dacă astăzi ai acces la o mulțime de sloturi online, unul mai diferit ca altul, inspirate din filme, jocuri sau cu fel și fel de tematici, în trecut situația era puțin diferită.

Înainte de toate, tehnologia nu era atât de avansată în trecut, ceea ce nu permitea existența sloturilor video.

Cu toate acestea, nu există referințe precise despre apariția sloturilor online. Un lucru îl știm precis: în trecut, sloturile puteau fi jucate doar la aparatele fizice.

Odată ce au fost create aceste aparate fizice la care puteai să îți încerci norocul, popularitatea lor a fost mereu pe un trend ascendent. Se crede că aparatele Liberty Bell au fost primele jocuri de păcănele.

De asemenea, conform celor aflate de noi, la începuturilor lor, aceste aparate nu ofereau premii în bani. În schimb, dacă obțineai combinații câștigătoare, erai recompensat cu premii precum gumele de mestecat sau chiar băuturi alcoolice, așa cum este berea.

Totuși, cei care erau atrași de aceste jocuri, simțeau nevoia de a exista o miză mai mare în joc, astfel încât adrenalina să poată atinge cote mai înalte.

Așa se face că producătorii de astfel de aparate au înțeles foarte rapid cerințele jucătorilor, așa că au decis să schimbe premiile banale cu banii. Acesta a fost un moment în care jocurile de noroc au devenit și mai populare.

Oamenii erau atrași de ideea de a se distra și relaxa în fața unui astfel de aparat, în timp ce savurează o bere, existând posibilitatea de a obține bani în mod ușor. Ideea de a obține bani ușor este practic rețeta succesului obținut de sloturile online.

Trebuie să precizăm faptul că în trecut câștigurile oferite de aceste aparate erau infime. De asemenea, mizele erau și ele destul de mici. Dacă ne raportăm la sumele de astăzi, putem fi de acord că există o diferență imensă!

Creatorii aparatelor de sloturi video

Se crede că primul aparat de sloturi a fost creat de către doi bărbați din Brooklyn: Sittman și Pit.

Aceștia și-au dorit crearea unui aparat la care oamenii să poată juca poker. Invenția lor a prins destul de bine la public, așa că în foarte scurt timp aparatele lor erau întâlnite la majrotiatea barurilor din New York.

Crearea acestui aparat a avut loc în anul 1891. Pe atunci, aparatul lor avea 5 role și 50 de cărți iar pentru a putea juca, taxa era de 5 cenți. Exista o maneta pe care o trăgeai iar mai apoi rolele se învârteau și ofereau diferite simboluri.

Așa cum precizam anterior, aparatele nu ofereau câștiguri în bani, ci doar produse disponibile în bar.

Un alt aparat de sloturi a fost creat de către Charles Fey. Acesta a construit un astfel de aparat cu mult timp în urmă, mai precis în 1887.

Acesta era format doar din trei role, care găzduiau un număr de 5 simboluri. Era un joc foarte simplu, iar câștigurile oferite nu erau impresionante. Acesta este aparatul Liberty Bell pe care îl menționam anterior.

De la acest aparat a pornit succesul sloturilor online de astăzi. Dat fiind faptul că oferea câștigurile instant, cererea de astfel de aparate a fost uriașă.

Cazinourile au evoluat rapid, fiind interzise pentru o lungă perioadă de timp: 1880 – 1930. Cu toate acestea, industria a continuat să se dezvolte chiar și în aceste condiții.

Odată cu trecerea timpului, aparatele de sloturi au fost mult îmbunătățite. Au apărut noi jocuri mai complexe, cu diferite simboluri dar și cu câștiguri mai mari. Fiind atrași de câștigurile mari promise, mulți jucători pierdeau ore în șir dorindu-și să obțină potul cel mare.

Mult mai târziu, în 1990, au început să apară aparatele avansate, care erau dotate cu tehnologii noi și moderne. Cu toate acestea, valul uriaș de popularitate a venit odată cu dezvoltarea cazinourilor online. Asta deoarece sloturile online erau mai accesibile decât oricând, ceea ce a bucurat pe mulți dintre iubitorii jocurilor de noroc.

De-a lungul timpului, jocurile de păcănele au fost implicate în numeroase scandaluri de evaziune fiscală și fraudă, iar de aceea trebuie să alegi un cazinou care pune accent pe seriozitate și profesionalism. Dacă vei citi o recenzie a cazinoului Betano, te vei convinge că ar putea fi cea mai bună alegere atunci când vrei să joci sloturi video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.