Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Istvan Fulop a plecat de la Botoşani la Diosgyori: Cât au încasat moldovenii

gsp.ro
Botosani Chiajna

Golgheterul echipei de fotbal FC Botosani, Istvan Fulop, va parasi lotul, urmand sa evolueze, din primavara, la formatia ungara de prima liga Diosgyori VTK, a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

Potrivit acestuia, transferul lui Fulop s-a realizat pentru o suma de 70.000 de euro. ''E o pierdere pentru FC Botosani, pentru ca Fulop a fost un jucator care a dat totul pentru FC Botosani'', a afirmat sfaiter. Mijlocasul Istvan Fulop, in varsta de 27 de ani, s-a transferat la FC Botosani in 2012, unde a jucat ca mijlocas. In actuala editie de campionat, acesta a marcat sapte goluri pentru gruparea botosaneana. FC Botosani i-a pierdut in aceasta pauza competitionala si pe lituanianul Deivydas Matulevicius, care s-a transferat la Mouscron, in Belgia, dar si pe Victoras Astafei, care s-a transferat in Malaezia, anunţă Agerpres.

De asemenea, fundasul dreapta Radoslav Dimitrov va parasi echipa din Botosani, urmand sa plece fie in Ungaria, fie la CSU Craiova. In urma cu cateva luni, Fulop si-a depus actele pentru cetatenia maghiara si a anuntat ca e gata sa joace pentru nationala Ungariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.