Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU Sibiu: Un autoturism în care se aflau doi adulţi şi doi minori a intrat într-un stâlp

dragosasaftei.ro
SMURD IGSU DSU

Un autoturism în care se aflau doi adulţi şi doi minori a intrat, duminică seara, într-un stâlp, în localitatea Vurpăr, la faţa locului intervenind pompierii militari şi poliţiştii rutieri, au informat ISU şi IPJ Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe strada Principală din localitatea Vurpăr unde un autoturism a întrat într-un stâlp.

"Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă s-au mobilizat următoarele forţe: 2 echipaje SMURD, dintre care un echipaj cu medic; 1 echipaj descarcerare; 1 autospecială de stingere; 1 echipaj SAJ, forţe IPJ. Din primele informaţii, în eveniment sunt implicate patru persoane doi adulţi şi doi minori, toţi conştienţi. Intervenţia se află în dinamică", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, potrivit Agerpres.ro.

Reprezentanţii Ambulanţei Sibiu au anunţat că la faţa locului au fost trimise două echipaje de tip B.

"Un echipaj SAJ a preluat un tânăr de 15 ani cu traumatism cranio-cerebral acut închis, iar al doilea echipaj a preluat un bărbat de 28 ani cu fractură de membru inferior. Echipajele ISU au preluat pe ceilalţi accidentaţi şi i-au deplasat la Sibiu. În autoturism se aflau conducătorul auto (bărbat, 28 de ani) şi trei pasageri (15, 16 şi 21 de ani, toţi de sex masculin)", au precizat reprezentanţii Ambulanţei Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.