Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia - Daniele De Rossi, internat după ce s-a infectat cu Covid-19

www.goal.com
Daniele de Rossi

Fostul mare mijlocaş Daniele De Rossi, membru al staff-ului tehnic al naţionalei de fotbal a Italiei, a fost internat joi seară în spitalul Spallanzani din Roma, după ce s-a infectat cu Covid-19 cu ocazia meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale 2022, a anunţat presa italiană.

Daniele De Rossi a fost internat ca măsură de precauţie.

Fostul căpitan al Squadrei Azzurra, cu care a fost campion mondial în 2006, a fost inclus la mijlocul lui martie în staff-ul selecţionerului Roberto Mancini. De Rossi, în vârstă de 37 de ani, a jucat 18 sezoane la AS Roma, până în mai 2019, după care a îmbrăcat tricoul echipei argentiniene Boca Juniors până la începutul anului trecut, când a agăţat ghetele în cui. El este pe locul 4 pe lista jucătorilor cu cele mai multe selecţii pentru naţionala Italiei - 117.

Pe 1 aprilie, presa a relatat că patru membri ai staff-ului tehnic al Squadrei Azzura au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus în Lituania, unde echipa a jucat în preliminariile CM 2022.

După întoarcerea din Lituania, opt internaţionali italieni au fost testaţi pozitiv: Leonardo Bonucci şi Federico Bernardeschi (Juventus), Marco Verratti şi Alessandro Florenzi (PSG), Vincenzo Grifo (Freiburg), Alessio Cragno (Cagliari), Matteo Pessina (Atalanta Bergamo), Salvatore Sirigu (Torino).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.