Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia îşi va încheia pregătirile pentru EURO 2024 cu un meci împotriva Turciei, în iunie, la Bologna

Euro 2024

Naţionala de fotbal a Italiei, campioană europeană en-titre, îşi va încheia pregătirile pentru EURO 2024 (14 iunie-14 iulie) cu un meci împotriva Turciei, pe 4 iunie, la Bologna, a anunţat joi Federaţia italiană de fotbal (FIGC), scrie AFP

Această întâlnire va avea loc cu trei zile înainte de termenul limită pentru publicarea listei finale cu lotul de 23 de jucători selectaţi pentru turneul final din Germania şi cu unsprezece zile înainte ca Italia să debuteze la EURO 2024 împotriva Albaniei, la Dortmund, potrivit Agerpres.

Partida ar urma să fie a 13-a confruntare dintre cele două reprezentative, Nazionale câştigând nouă din cele douăsprezece dueluri anterioare, celelalte trei fiind remize, a spus FIGC.

"Acest meci este, de asemenea, o punte către EURO 2032, competiţie pe care Italia şi Turcia o vor organiza în comun peste opt ani", a amintit FIGC.

Ca parte a pregătirii pentru EURO 2024, Italia va disputa alte două meciuri amicale în Statele Unite, împotriva Venezuelei şi Ecuadorului pe 21 şi 24 martie.

Nazionale, pregătită de fostul antrenor al lui Napoli, Luciano Spalletti, va înfrunta Albania, Spania şi Croaţia în Grupa B de la EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.