Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia: O româncă amenințată de concubin!

DIICOT
Droguri

O tânără s-a prezentat la biroul de poliție pentru a raporta amenințări din partea fostului său partener , un român de 24 de ani. Femeia, speriată, le-a spus agenților că bărbatul deținea o armă de foc , dar nu a putut să spună dacă este vorba despre o armă reală sau o replică.

Agenții comisariatului Casilino, împreună cu personalul Departamentului Zburător, s-au deplasat imediat la domiciliul bărbatului pentru a efectua căutarea și pentru a gasi arma . După ce au sunat, au auzit o agitație puternică venind din interiorul apartamentului. Odată ajunși în interior, l-au observat pe tânărul de 24 de ani care, în dormitor, a aruncat o pungă de plastic , ușor recuperată de agenți, conținând 101,50 grame de cocaină.
Tânărul de 24 de ani, după ce a aruncat geanta, s-a întins pe pat, în încercarea de a ascunde un alt pachet de substanțe tip hașiș.
Alte 54,50 grame de hași au fost găsite în apartamentul ascuns într-un sertar al dulapului de bucătărie și pe o bibliotecă.
S-a găsit, de asemenea, o sumă de bani egală cu 1.865,00 euro în bancnote, pe care bărbatul a încercat să le justifice susținând că a încasat niște chirii . Banii au fost confiscati ca venituri probabile din activitatea de droguri .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.