Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia - Unul dintre fiii fondatorului Mişcării 5 Stele ar putea fi acuzat de viol

Ciro Grillo, unul dintre fiii lui Beppe Grillo, fondatorul Mişcării 5 Stele (M5S) din Italia, ar putea fi acuzat de viol, a relatat sâmbătă presa locală, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Ciro, în vârstă de 20 de ani, şi trei prieteni de-ai săi sunt acuzaţi că au violat o tânără, în 2019. Potrivit relatărilor din presă, ar exista imagini ale presupusei infracţiuni.

Procuratura din Sardinia a solicitat ca fiul lui Grillo să fie pus sub acuzare şi programat pentru prima înfăţişare pentru data de 25 iunie pentru a evalua dovezile şi a decide dacă urmează să aibă loc un proces, a relatat vineri seara agenţia de presă ANSA.

Bărbaţii au negat acuzaţiile, potrivit presei locale.

Cazul a provocat un adevărat scandal în Italia, mai ales după ce Beppe Grillo şi-a apărat fiul într-o înregistrare video, afirmând că este ciudat că tânăra a depus o plângere abia la opt zile după presupusele fapte. Grillo senior a mai spus că, dacă fiul său este un violator, atunci ar fi trebuit arestat imediat şi interogat.

Înregistrarea video făcută de Beppe Grillo a fost aspru criticată. "Defăimarea şi batjocorirea victimelor este o tactică veche", a declarat Giulia Buongiorno, avocată a presupusei victime. Iar politicieni din alte partide l-au acuzat pe Beppe Grillo că încearcă să submineze credibilitatea victimei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.