Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianca Marta Bassino şi francezul Mathieu Faivre au obținut medalii de aur în probele de slalom paralel din cadrul Campionatelor Mondiale de schi alpin

schi

Italianca Marta Bassino şi francezul Mathieu Faivre au obţinut marţi medaliile de aur în probele de slalom paralel din cadrul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Cortina d'Ampezzo (Italia), transmite presa internaţională.

Marta Bassino s-a impus în finală în faţa austriecei Katharina Liensberger după două manşe. Medalia de bronz i-a revenit franţuzoaicei Tessa Worley, care a devansat-o pe americanca Paula Moltzan, potrivit agerpres.ro.

Citește și: CTP: ‘Nu-mi pare rău că Simona a pierdut în fața unei Serena Williams întinerită cu câțiva ani’

În finala probei masculine, Mathieu Faivre l-a dominat în finală pe croatul Filip Zubcic. Locul 3 i-a revenit elveţianului Loic Meillard, care a obţinut a doua sa medalie de bronz de la aceste Mondiale după cea de luni de la combinată.

Această probă este una nouă în programul Mondialelor. Formatul conceput de Federaţia internaţională de schi (FIS) pentru această competiţie a stârnit nemulţumirea ansamblului concurenţilor din cauza unor incoerenţe, comentează site-ul radioteleviziunii elveţiene de limbă franceză RTS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.