Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianul Andrea Dovizioso a anunţat că nu va concura în MotoGP anul viitor

motogp.com
motogp
Dovizioso, care este triplu vicecampion mondial MotoGP cu Ducati, a reuşit doar zece puncte în acest sezon al Campionatului Mondial de motociclism viteză, nu a prins Top 10 la nicio cursă şi ocupă un loc modest, 22, în clasamentul piloţilor.

Italianul de 36 ani a părăsit Ducati la finele sezonului 2020 şi a rămas fără echipă până la jumătatea sezonului 2021, când a fost angajat de echipa independentă Yamaha RNF.

''Cu siguranţă, eu nu voi concura anul viitor, nu există niciun motiv s-o fac. Mereu am spus că dacă nu aş fi competitiv, nu vreau să fiu acolo'', a spus Dovizioso pe site-ul MotoGP.com, adăugând că se chinuie să se adapteze noilor modificări tehnice din sport.

''Nu am niciun motiv, mai ales după 20 de ani. Niciodată nu am încercat să-mi asigur un loc pentru anul viitor. Sunt complet relaxat. Deja am avut o jumătate de sezon fără curse anul trecut. Nu vreau să mai închei un sezon ca acesta'', a adăugat Dovizoso, care s-a confruntat cu probleme de adaptare la noul motor Yamaha după ce a petrecut zece ani cu Ducati.

''MotoGP s-a schimbat foarte mult. În trecut, acum 10 ani, aceiaşi piloţi erau în top, indiferent de motocicletă... Acum este diferit, piesele mecanice sunt ceva mai importante'', a mai spus italianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.