Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianul Matteo Trentin, campion european la ciclism

ciclism

Italianul Matteo Trentin a câştigat titlul de campion european la ciclism pe şosea, duminică la Glasgow, devansându-i la sprint, în proba de fond, pe olandezul Mathieu van der Poel şi pe belgianul Wout van Aert, în cadrul unui grup de cinci rutieri, informează AFP, conform Agerpres.

Trentin s-a impus pe distanţa de 230,4 km în 5h 50min. 02sec., fiind urmat în acelaşi timp de Van der Poel şi de Van Aert.

Italianul, care a împlinit luna aceasta 29 de ani, este component al echipei australiene Michelton-Scott în acest sezon, după şapte ani petrecuţi la Quick Step. El îi succede în palmaresul campionatului continental norvegianului Alexander Kristoff.

Matteo Trentin are în palmares 18 victorii ca profesionist, între care două etape din Turul Franţei, patru etape în Turul Spaniei, înregistrând totodată două succese în cursa Paris-Tours

Slovacul Peter Sagan, campion al Europei în 2016, prezent la rândul său la competiţia din Scoţia, a abandonat cu puţin înainte de kilometrul 100 al cursei de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.