Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Iubesc Europa, văd România în interiorul UE, dar în același timp îmi iubesc mai mult țara' - Îngrijorările premierului Viorica Dăncilă

facebook.com
Dancila european PE

După ce i-a criticat pe europarlamentarii care au susținut adoptarea unei rezoluții a Parlamentului European privind statul de drept din România, premierul Dăncilă a continua, spunând că iubește Europa, vede România în interiorul UE, însă își iubește mai mult țara. Cu privire la euroscepticism, premierul și-a declarat îngrijorarea cu privire la următoarea configurație a Parlamentului European și a Comisiei Europene.

„Iubesc Europa, văd România în interiorul UE, dar în același timp îmi iubesc mai mult țara. Pentru mine este important ca România să fie tratată în mod egal cu celelalte state membre. Să nu existe state cu viteza întâi, state cu viteze a doua, iar românii să fie respectați ca și cetățeni europeni. Acest lucru pentru mine este foarte important. Vreau ca România să fie privită ca un stat membru, cum este privită Franța, Germania și celelalte state ale UE. Referitor la euroscepticism, este adevărat, dacă ne uităm la statele membre ale UE, vedem că acest proiect anti-european a luat amploare și într-adevăr privesc cu îngrijorare la următoarea configurație a Parlamentului European și de ce nu și a Comisiei Europene.”, a spus Dăncilă, sâmbătă, la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.