Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubita lui Remus Cernea intra in politica. Unde vrea sa candideze

romaniatv.net
cernea iubita

Iubita lui Remus Cernea, Ioana Staniloiu a anuntat joi ca doreste sa intre in politica, fiind dezamagita de abordarea pe care o au actualii politicieni in privinta unor teme care o preocupa, cum ar fi cea a parteneriatului civil.

Ea a precizat ca va candida independent la alegerile locale, cel mai probabil la sectorul 1.

Anuntul a fost facut la Parlament, alaturi de Remus Cernea, inaintea depunerii oficiale a legii parteneriatului civil in Senat. Legea care permite oficializarea legala a unei relatii, chiar si intre persoane de acelasi sex, intra astfel in linie dreapta in procesul legislativ.

Iubita lui Remus Cernea, Ioana Stăniloiu, este născută la 6 ianuarie 1989, la Târgu-Jiu, Gorj. A absolvit Conservatorul din Bucureşti, la secţia canto clasic, iar din 2013 urmează cursurile Facultăţii de Psihologie de la Universitatea Titu Maiorescu.

Tânăra soprană locuieşte de 10 ani în Bucureşti, oraş unde şi-a stabilit reşedinţa. Conform profilului LinkedIn, Ioana Stăniloiu a lucrat din noiembrie 2013 până în august 2015 ca manager la One Hour Translation. Are o pasiune pentru sah pe care o împărtăşeşte - printre altele - cu iubitul ei, care a fost campion naţional de juniori la şah. De altfel cei doi s-au cunoscut la o partida de sah care s-a incheiat cu o remiza.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.