Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubitul Dianei, tânăra învătățătoare ucisă la Hoghiz, face mărturisiri cutremurătoare: Urma să o cer de soție!

Foto: adevarul.ro
tanara invatatoare ucisa hoghiz dubla crima brasov

Iubitul Dianei, tânăra învătățătoare ucisă la Hoghiz, face mărturisiri cutremurătoare: Urma să o cer de soție!

Iubitul Dianei, tânăra învățătoare ucisă la Hoghiz, face mărturisiri cutremurătoare. Tânărul spune că fata era un om extrem de bun, care nu deranja pe nimeni niciodată.

”Era bucuroasă pentru orice pas făcut în viață, era plină de viață, era fericită că și-a strâns bani să-și cumpere mașină, era un înger pe pământ, nu jignea pe nimeni, nu supăra pe nimeni'', a transmis iubitul fetei.

Fata avea 25 de ani și era învățătoare. Tatăl acesteia, șofer de TIR, s-a panicat după ce a primit un apel de la mama fetei. Acela a fost momentul în care s-a gândit că ceva rău s-a întâmplat.

Vineri, fata urma să se vadă cu iubitul ei. Însă, la un moment dat, aceasta nu i-a mai răspuns la mesaje. Atunci și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat. „Niciodată nu se punea să doarmă când știa că trebuie să plece de acasă. Dacă era obosită dormea la mine. Mie îmi spunea și dacă mergea la toaletă, efectiv. Pot să jur că a fost adormită cu ceva. Plus că la ora 16 avea curs la facultate!”, a povestit el, potrivit știrilekanald.ro, anunță antena3.ro.

Un vecin, alertat de tatăl fetei, a fost cel care a descoperit oroarea. Femeia de 45 de ani zăcea fără viață, carbonizată în curte, iar fiica ei era moartă în casă.

Iubitul Dianei susține că există șase mari ca tânăra să fi fost ucisă de mama ei, care mai apoi să își fi luat viața. Femeia nu era de acord ca fiica ei să se mute la el, în Brașov.

„Îi tot spunea: De ce mergi așa des la Brașov? Probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă. Urma să o cer de soție!”, spune el.

„Diana zicea ca e depresiva. Atât știu. Și mai știu că nu voia sa ma cunoască...”, a conchis băiatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.