Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubitul Elenei Udrea, mesaj surpriză după decizia de repatriere: Mă bucură faptul ca au început din ce în ce mai multe voci să ceară DREPTATE

Facebook
Adrian Alexandrov Elena Udrea

Iubitul Elenei Udrea rupe din nou tăcerea după ce autoritățile din Bulgaria au decis să o repatrieze pe partenera sa de viață Adrian Alexandrov spune că se bucură că tot mai mulți jurnaliști și oameni politici văd nedreptatea din cazul consoartei sale.

"Ma bucura faptul ca au inceput din ce in ce mai multe voci sa ceara DREPTATE in cazul Elenei Udrea. Domnul Rosca Stanescu este un cunoscut critic al fostului presedinte Traian Basescu, si a Elenei Udrea, dar cu toate acestea pune sub semnul intrebarii aspecte importante din “condamnarea” ei.

Citește și: Elena Udrea: 'Nu m-am înţeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare! Nu sunt parteneră de afaceri cu Florian Coldea!'

Domnul profesor Adrian Severin a spus, citez:

“ scopul nu scuza mijloacele și nedreptatea făcută unuia indiferent ca o cheamă Udrea, amenință drepturile tuturor cetățenilor” vorbe care ar trebui sa dea de gândit tuturor, inclusiv celor care se bucura de condamnarea abuziva a Elenei Udrea, indiferent de metode si cu încălcarea flagranta a Drepturilor Omului și a Constituției", scrie Adrian Alexandrov pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.