Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulia Albu o desființează din nou pe Carmen Iohannis: Ce a putut să spună despre Prima Doamnă

Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au fost în Statele Unite ale Americii unde preşedintele a participat la Summitul pentru securitate nucleară, alături de oficiali din alte 52 de state.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au ajuns în Statele Unite unde au fost întâmpinaţi pe baza aeriană de ambasadorul României în SUA, George Maior. La coborârea din avion, Prima Doamnă a afișat o ținută lejeră, pantaloni de culoare roz pudrat, sacou în aceeași nuanță. Carmen Iohannis a asortat și o pereche de pantofi în același ton. Geanta, evident, și ea tot roz.

Citește și: Planul SECRET prin care se pregătește prima colonie pe Lună

Iulia Albu o ataca dur pe Carmen Iohannis din cauza ţinutei purtate în vizita ei din America. Fashion editorul sustine ca este inadmisibil pentru o prima doamna sa poarte blugi, iar mocasinii ar trebui sa ii lipseasca din garderoba, pentru a nu mai gafa in aparitiile publice.

"O Prima Doamna nu ar trebui sa poarte niciodata jeansi, decat, fireste, atunci cand evenimentul la care participa impune o prezenta modesta, casual, cum ar fi de exemplu faptul ca ar poza pentru o campanie umanitara alaturi de copii si de alte femei imbracate, de asemenea, in jeansi.

Citește și: Unul dintre marile mistere ale omenirii pare să-și fi găsit răspuns

Combinatia sacou-jeans este abominabila in acest caz, mai ales in contextul acelor mocasini. Un mare minus este de asemenea absenta curelei la pantaloni! Alegerea unui pantalon lejer, in aceeasi nuanta cu sacoul, si a unor balerini sau a unui pantof cu toc mic, gros, ar fi schimbat total datele problemei. O prima doamna nu ar trebui sa poarte niciodata mocasini, decat eventual atunci cand este in iarba sau la tara", a spus Iulia Albu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: El e copilul minune pentru care Google a plătit 600 de milioane de dolari / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.