Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulia Timoșenko, după ce a pierdut alegerile: 'Au transformat din nou Ucraina în corporația lor dubioasă, unde erau obținuți bani din orice'

Iulia Timoşenko

Iulia Timoșenko, candidată la președenția Ucrainei, clasată pe locul al treilea în primul tur al scrutinului prezidențial, l-a acuzat pe actualul președinte ucrainean, Petro Poroşenko, că a "falsificat" alegerile, informează agenția de știri UNIAN, potrivit mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis, critică dură la adresa Guvernului PSD! Acuză un asalt fără precedent

"După Revoluția Demnității, a venit președintele, anturajul său, care nu a plănuit să construiască o țară puternică, democrată, cu competiție egală, cu reguli de viață egale pentru toți, și au transformat din nou Ucraina în corporația lor dubioasă, unde erau obținuți bani din orice, obținuți incorect. Democrația i-a stânjenit și continuă să o facă", a afirmat Timoșenko, care a deținut funcția de premier al Ucrainei în perioada 2007-2010.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul bătrânei de 83 de ani concediate! Ecaterina Andronescu a reacționat în forță

Timoșenko a adăugat că nu va contesta rezultatul primul tur al scrutinului prezidențial, pentru că "actualul președinte a privatizat sistemul judiciar, și astăzi funcționează la fel de fals ca alegerile lui Poroşenko, și nu va da decizii reale privind falsurile care au avut loc".

Citește și: Răbufnire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan! ‘Nu se poate!’

Actorul de comedie Vladimir Zelenski și actualul președinte de la Kiev, Petro Poroșenko, s-au clasat pe primele locuri după primul tur al scrutinului prezidenţial din Ucraina și se vor înfrunta în cel de-al doilea tur de scrutin, porgramat pe data de 21 aprilie. Timoșenko s-a poziționat pe cea de-a treia poziție, la diferența de doar 2% față de locul doi, ocupat de Poroșenko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.