Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Apostol s-a operat la coloană: Cum se simte fostul stelist / VIDEO

steauafc.com
Iulian Apostol

Fostul stelist Iulian Apostol s-a operat de o tumoră la coloană! A fost pe masa de operație la fix 10 ani de la moartea tatălui său! În vârstă de 36 de ani, fostul jucător de la Steaua, Rapid, Unirea Urziceni, Oțelul Galați, Farul a trecut prin momente dificile, conform libertatea.ro. „Operația a trecut cu bine, iar formația tumorală de pe una dintre vertebre, benignă, s-a dus. Lucrurile au decurs normal, cred că Dumnezeu m-a ajutat. Nimic nu e întâmplător în viață.

Mi-a fost greu după moartea tatălui meu, să mă împac cu gândul că nu am reușit să îl fac bucuros mai mult prin reușitele mele. Mă gândesc că eu mă aflam în operație în fix aceeași zi în care a murit tatăl meu și cred că Dumnezeu a ținut să dea un moment bun familiei mele”, a explicat fostul mijlocaș pentru Trinitas TV.

„Am început fotbalul când aveam 4 ani, în anii ’85, m-a luat tata, care era foarte apropiat de sport, și m-a dus la o selecție prin ’87, acolo unde erau 3000 de copii. Fără sprijinul tatălui meu, nu aș fi ajuns atât de sus.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat tăria să muncesc și că m-a susținut în multe momente din cariera de sportiv. Cel mai important lucru din cariera mea a fost să joc în națională. Și să joc în Liga Campionilor înseamnă mult. Am ieșit și campion, o altă realizare”, a adăugat Apostol pentru Trinitas TV.

„Am o academie de fotbal în Statele Unite, acolo unde ne-am strâns 3 români și un american. În Galați, sunt implicat la un club, voluntar. Încercăm să readucem Oțelul, sub o altă persoană juridică. Vrem ceva serios, transparent, nu ceea ce e de obicei în România”.

În vârstă de 36 de ani, Iulian Cătălin Apostol are 7 selecții și 1 gol la echipa națională, toate în mandatul lui Răzvan Lucescu, care l-a adus și la Rapid. El a rămas în memoria colectivă cu porecla „Mucles”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.