Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Bulai și-a pus în cap polițiștii! Reacție după propunerea de desființare a MAI: 'Temperaturile caniculare fac ravagii în rândul parlamentarilor'

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Polițiștii sindicaliști se arată indignați de propunerea unui parlamentar român. Este vorba despre Iulian Bulai, de la USR-PLUS, care propune desființarea Ministerului Afacerilor Interne.

Sindicaliștii de la EUROPOL susțin în poziția publică luată faptul că prin astfel de propuneri polițistul pierde din credibilitate în societate.

„Ministerul Afacerilor Interne trebuie desființat Aceasta este propunerea unui parlamentar în căutare de vizibilitate, dar cu o totală lipsă de viziune. Din punctul acestuia de vedere, Ministerul Afacerilor Interne nu se mai justifică și ar trebui preluat de Ministerul Dezvoltării.

Ei bine, temperaturile caniculare fac ravagii în rândul parlamentarilor, care vin cu idei care mai de care mai inovatoare, însă nu am văzut din partea acestora vreo propunere cu privire la deficitul excesiv de personal din MAI, la subfinantarea acestui minister sau la legislația incidentă polițiștilor care trebuie modificată.

Jocurile de culise din coaliția aflată la guvernare, unde sunt tot felul de propuneri închipuite cu privire la unificarea Ministerului Transporturilor cu MAI sau la desființarea MAI și preluarea acestuia de către Ministerul Dezvoltării, nu fac decât să diminueze autoritatea polițistului, prin pierderea identității celei mai importante instituții", au spus reprezentanții EUROPOL, pe pagina lor de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.