DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Iulian Cristian Bosoancă este preşedinte al Consiliului de Administraţie Electrica

Furnizorul şi distribuitorul de energie Electrica a anunţat vineri că Valentin Radu a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, în locul acestuia fiind ales Iulian Cristian Bosoancă, despre care afirmă că ”deţine o vastă experienţă profesională în domeniul economic”. Bosoancă îşi va prelua funcţia începând cu data de 18 iulie.

”Societatea energetică Electrica informează că, în data de 17 iulie 2020, Valentin Radu a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei, pe care o deţinea din decembrie 2018. Valentin Radu va continua să îşi desfăşoare activitatea ca membru al Consiliului de Administraţie al Electrica”, arată compania într-un comunicat.

În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, Iulian Cristian Bosoancă a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica, începând cu data de 18 iulie 2020 şi până la data de 31 decembrie 2020.

Născut în anul 1976, Iulian Cristian Bosoancă deţine o vastă experienţă profesională în domeniul economic (contabilitate, financiar, fiscalitate), având peste 20 de ani de activitate.

Începând din anul 2016, Iulian Cristian Bosoancă deţine funcţia de preşedinte al C.E.C.C.A.R. - Filiala Mehedinţi, precum şi de lector în cadrul C.E.C.C.A.R. Totodată, este asociat şi administrator în cadrul societăţii Expert Contabilitate & Servicii şi în Cabinetul Individual de Expertiză contabilă şi judiciară.

În paralel, de 8 ani desfăşoară şi activitatea de mediere în cadrul unui cabinet individual de mediator, membru al Corpului Mediatorilor din România.

De-a lungul carierei, Bosoancă a fost membru în consiliile de administraţie din diferite companii şi este administrator neexecutiv, din data de 29 aprilie 2020, şi membru al Comitetului de Audit şi Risc al SE Electrica S.A.

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piaţa de distribuţie şi furnizare a energiei electrice din România, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori şi are o arie de cuprindere naţională - cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru furnizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.