Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu, PNL: E bătaie de joc, nu avem autostrăzi, dar tăiem bani de la transporturi

autostrada

Liberalul Iulian Dumitrescu crede că Victor Ponta i-a bătut joc de rectificarea bugetară. „Este bătaie de joc, nu avem autostrăzi, dar tăiem bani de la transporturi la o rectificare pozitivă. Companiile amenință că pleacă din ţara noastră pentru că nu avem autostrăzi, iar de la Ministerul Transporturilor s-au luat 1,6 miliarde lei la rectificarea de astăzi”, a declarat senatorul PNL.

„În contextul în care infrastructura rutieră a României se află într-o stare dezastruoasă, este inexplicabil cum Guvernul Ponta a decis că Ministerul Transporturilor are bani mult peste necesităţi. Suntem  țara în care am reușit să săpăm un tunel de 7 km în 6 ani, mă refer la metroul Eroilor-Drumul Taberei, în care Capitala României nu are o  șosea de centură, autostrăzile se surpă la un an de la punerea în funcţiune pentru că au fost inaugurate în scop electoral. De asemenea, sub actualul Guvernul nu s-a finalizat un singur kilometru de autostradă din cele contractate. Suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană la autostrăzi  și, deși trebuia să avem 1500 de km finalizați până la finalul anului, avem doar jumătate”, a mai arătat Iulian Dumitrescu.

Senatorul PNL avertizează că diminuarea bugetului transporturilor poate avea impact negativ asupra climatului investiţional: „Vă amintesc doar că sindicaliştii de la Dacia au ieşit în stradă pentru a protesta față de întârzierea autostrăzii Sibiu-Piteşti și șeful companiei a insinuat că dacă nu avem autostradă, grupul poate lua în considerare relocarea în altă ţară”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.