Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu, reales președinte al PNL Prahova

Facebook
Iulian Dumitrescu

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost reales președinte al organizației PNL Prahova. Conferința județeană de alegeri s-a desfășurat astăzi, 20.07.2021, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

La eveniment au participat, de asemenea, președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, precum și mai mulți lideri de organizații județene ale PNL.

Iulian Dumitrescu a fost singurul candidat la președinția filialei și a obținut 420 de voturi ale delegaților prezenți dintr-un total de 422.

„Programul pe care l-am propus prahovenilor și pentru care am primit votul și încrederea acestora la președinția Consiliului Județean este PRAHOVA PE PRIMUL LOC. Este un program prin care ne-am propus să facem, în patru ani, lucruri de esență, care nu au fost făcute de PSD în 30 de ani. Prin candidatura mea de astăzi la președinția organizației județene a PNL, îmi reafirm angajamentul față de promisiunile pe care le-am făcut prahovenilor în campania electorală. Candidez astăzi la președinția PNL Prahova pentru a duce, împreună cu echipa liberală, până în 2024, Prahova pe Primul Loc”, a declarat Iulian Dumitrescu.

La aceeași ședință, au fost aleși doi prim-vicepreședinți, și anume senatorul Roberta Anastase și deputatul George Ionescu, 8 vicepreședinți și ceilalţi membri ai Biroului Politic Judeţean al PNL Prahova.

PNL Prahova este una dintre cele mai performante organizații județene ale principalului partid de guvernământ. La alegerile europarlamentare de anul trecut, PNL s-a clasat pe primul loc în județul Prahova, înaintea PSD și USR. La alegerile locale din 2020, Iulian Dumitrescu a câștigat președinția Consiliului Județean Prahova cu peste 134 de mii de voturi, al treilea scor la alegerile uninominale din țară. Dintre cele 104 mandate de primar din judeţul Prahova, 56 au revenit PNL. Andrei Volosevici, primarul liberal al Municipiului Ploiești, a câștigat alegerile cu 57% din opțiunile alegătorilor. La alegerile generale din 2020, PNL Prahova a trimis în Parlament 2 senatori și 4 deputați.

Organizaţia PNL Prahova va avea una dintre cele mai numeroase delegaţii din ţară la Congresul PNL din 25 septembrie, mai precis 170 de delegaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.