Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Miu, antrenor CSA Steaua București, face promisiuni: 'Suporterii să stea liniștiți, vom promova în acest an'

CSA Steaua, Facebook
CSA Steaua

Iulian Miu, antrenorul secund al echipei CSA Steaua, a condus primul antrenament din 2020 al formației sale, marți, tramsmițându-le totodată fanilor că nu se pune problema ca gruparea bucureșteană să rateze din nou promovarea în Liga 3, anunță MEDIAFAX.

"Îi așteptăm pe suporteri la meciuri în număr cât mai mare și să stea liniștiți, vom promova în acest an", a declarat Miu, pentru Asociația Steliștilor 1947.

Citește și: Cristina Țopescu, incinerată fără inimă! Motivul pentru care i-a fost scos organul

Antrenorul secund al steliștilor a vorbit și despre lucrările la noul Stadion din Ghencea, dar și despre programul de pregătire al formației sale: "Sunt destul de bucuros că văd această bază frumoasă, dar și stadionul care se construiește. Văd că lumea lucrează de dimineața până seara ca acest stadion să fie gata undeva în vară. Sunt niște meciuri amicale programate cu echipe din liga a doua, liga a treia, în Complexul Ghencea. Vom juca și în altă parte dacă e nevoie. Timpul e favorabil în această perioadă pentru pregătire, pentru meciuri amicale. Trebuie să fim atenți la toate aspectele, la toate adversarele, având în vedere că în trecut s-a întâmplat ce s-a întâmplat și nu vrem să repetăm greșelile".

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în cazul Caracal! Unde ar fi Luiza Melencu (surse) .

CSA Steaua a ratat de două ori consecutiv promovarea în Liga 3, în play-off, fiind la al treilea sezon disputat în eșalonul al patrulea.

În actuala stagiune, CSA Steaua se află pe primul loc în Liga 4 București, după 16 runde, având punctaj maxim, 48 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.