Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iuliu Mureşan: Poate întâlnirea dintre Dan Petrescu şi conducerea federaţiei a şi avut loc. Noi nu vrem să plece

sport.ro
Iuliu Muresan

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi seară, că este posibil să fi avut loc o întâlnire între Dan Petrescu şi conducătorii federaţiei pentru negocierea postului de selecţioner. El consideră că o variantă ar putea fi ca tehnicianul să pregătească şi echipa clujeană şi prima reprezentativă.

"Nu e nicio problemă să discute, dacă te invită federaţia, e normal să vorbeşti. Eu sunt de acord să discute. Am informaţii, dar nu pot să le fac publice. Ţin foarte mult la stabilitatea clubului şi a echipei şi discuţiile astea nu ştiu dacă fac foarte bine jucătorilor şi fanilor. Poate întâlnirea a şi avut loc, nu ştiu să vă spun. Nu poţi să împiedici FRF să îl abordeze pe Dan Petrescu. E un lot format în cea mai mare parte de Dan Petrescu. Jucătorii sunt foarte legaţi de Dan Petrescu. E un antrenor foarte corect faţă de toată lumea. El e un antrenor care munceşte foarte mult şi nu îşi bate joc de meseria lui", a spus Mureşan la Digi Sport.

Iuliu Mureşan ar vrea ca Dan Petrescu să rămână la CFR Cluj: "Noi nu vrem să plece Dan Petrescu şi nu îl lăsăm să plece. El trebuie să spună clar dacă vrea să antreneze naţionala sau şi naţionala. Pentru că e o variantă, să lucreze în paralel". Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în şedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecţionerului Chriostoph Daum de către Comitetul Executiv al federaţiei.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că, în urma a recomandării Comisiei Tehnice de reziliere a contractului selecţionerului Christoph Daum, va începe negocierile pentru încetarea colaborării cu tehnicianul german şi ulterior pentru desemnarea noului selecţioner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.