Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iuliu Mureșan, președintele lui FC Hermannstadt, despre plecarea antrenorului Eugen Neagoe: 'Voia să renunțe la 12 jucători'

sport.ro
Iuliu Muresan

Iuliu Mureșan, președintele lui FC Hermannstadt, a dezvăluit motivele pentru care antrenorul Eugen Neagoe a decis să plece de la echipă. Oficialul a mărturisit că tehnicianul a dorit să schimbe aproape jumătate din actualul lot, anunță MEDIAFAX.

Neagoe a discutat cu conducerea și a cerut ca 12 jucători să plece, iar în locul lor să vină alții, aspect considerat imposibil de Iuliu Mureșan, mai ales că pauza de iarnă este una scurtă. „Neagoe a cerut să plece 12 jucători și să aducem în loc vreo 8, 9, 10. Nu știu. I-am spus că nu se poate face acest lucru, cel puțin nu la Hermannstadt, nu acum. Cred că nici nu e cazul să facem așa mișcări ample în lot.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

Sigur că ne gândim, la fel ca toate echipele, să aducem vreo trei-patru jucători, maximum cinci. Poate vor pleca tot atâția. Eu mereu am fost de principiul ca întâi să vină fotbaliști, să fim asigurați, abia apoi să plece jucători. Altfel dai afară 10-12 jucători, iar când începe pregătirea ai găsit doar unul sau doi.

Și atunci ce se-ntâmplă? Ar fi o greșeală de management pe care eu, la experiența mea, nu pot s-o fac.” , a declaerat președintele Iuliu Mureșan pentru Digi Sport.

Citeşte şi: MARTOR CHEIE în dosarul Vlădescu audiat în SUA - Unul dintre cei la care ajungeau banii 'datoraţi' de austrieci avea sarcina de a nu lăsa nicio dovadă scrisă

Neagoe a semnat cu Hermannstadt la începutul lunii octombrie. În acest timp a condus echipa în 10 partide și a înregistrat două victorii, 6 egaluri și două înfrângeri. A remizat cu echipe cu pretenții la play-off și la titlu: Viitorul Constanța, CFR Cluj, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.